Dom > Vijesti > Sadržaj

VIBRACIJA METODA LIJEČENJA OD CMM

Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co Ltd | Updated: Jul 26, 2016
Source:

Vibracija je jedan od glavnih čimbenika koji utječu na mjerenje za preciznost i stabilnost, kako bi CMM da osigura dovoljno, potrebno je stvoriti pogodno okruženje za mjerni stroj.


Ako CMM instalacije gdje su uvelike pod utjecajem vibracija, nastojimo usvojiti način temelj liječenja (točke m užljebine, izolacija rov), ali metoda izolacije je očigledan nedostatak (kao što je moguće zadovoljiti CMM preciznost proizvoda, i korištenje okoliša, ako korisnik u podu očito ne može usvojiti temelj shema), pojava prigušivanje mehanizam je napravio za neprimjerenost temelj vibracija.


Nano preciznosti autonomne dizajn patenta tehnologije--CMM prigušivanje mehanizam. Jednostavan i zgodan instalacije. Stavite gumenu podlogu u gornjem dijelu i niže prigušivanje gumeni blok matrica, umetanje dva umetnite u međusobno koristeći gore i dolje Vodič postova kako bi se osiguralo mjesto. Četiri otvora sa navojima na dvije matrice supstrata može biti povezan s prigušenja CMM ili tlo. Kvadrilaterala je opremljen vodič stup, koji se može učinkovito spriječiti pada ili prevrtanja zbog jednostranog sila prigušenja uređaja.


Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: NO.55, Gongye br.2 cesta, Xi'an Nacionalni Civilno Zrakoplovstvo baze, Xi'an Grad, Shaanxi Province, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co, Ltd Sva prava pridržana.