Dom > Vijesti > Sadržaj

RAZLIKA EBTWEEN FULL-AUTO I POLU-AUTO CMM

Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co Ltd | Updated: Jul 22, 2016
Source:


Tri CMM, u stvari, mogu se podijeliti u pun-automatski, poluautomatski i ručno tip. Automatski potpuno kontrolira računalo, a priručnik je potpuno kontroliran od strane umjetne. I polu-automatski je bez potpuno automatski okretni igla glavu i kontrolu sustava, pa koliko god kada trebate promijeniti iglu kut, morate ručno promijeniti kut sonda. Pustiti nas znati o razlici između polu-automatski i automatski!


A. razlika u cijeni

Iz perspektive kupca, prva briga trebala biti razlika u cijeni, sonda glavu polu-automatski CMM se razlikuje od to pun-automatski one. Priručnik je jeftiniji od automatski.

B. točnost mjerenja

U odnosu na cijenu, točnosti mjerenja je jedan od vrijednosnih papira koji mogu testirati proizvod da li kvalificiran, pa veća točnost može dovesti do bolje kvalitete. Polu-automatski, zbog potrebe za umjetne prilagoditi testa, može imati neke pogreške u procesu mjerenja. Pun-automatski potpuno kontrolira PC, što uvelike smanjuje ljudska pogreška. Tako relativno točnost automatskog CMM je veći nego što je polu-automatski CMM.

C. proizvoditi učinkovitosti

Korijen poduzeće je učinkovitost osim kvalitete. Pun-automatski CMM je kontroliran od strane računala u procesu mjerenja, koje samo treba inženjer Postavi ispred računala i staviti u program. Dok je polu-automatski CMM, zbog utjecaja manualni test. Kao čeznuti kao morate preobraziti sonda glavu ručno, polu-automatski CMM ima manje prednosti od one pun-automatski.

Predstavljamo vam razliku između polu-automatski i pun-automatski CMM gore. Zapravo ne mogu reći koji je bolji jer je izbor između pun-automatski i poluautomatski isključivo zbog stvarne situacije. Ne možemo generalizirati.Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: NO.55, Gongye br.2 cesta, Xi'an Nacionalni Civilno Zrakoplovstvo baze, Xi'an Grad, Shaanxi Province, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co, Ltd Sva prava pridržana.