Način da se eliminiraju pogreške CMM

Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co Ltd | Updated: Aug 26, 2016
Source:

Danas, tri koordinatni mjerni machine(CMM) se koristi više široko, ali preciznost instrumenta softver imati dalekosežne posljedice na točnost mjerenja. CMM kao jedan od najčešćih mjera softver, postoji svibanj biti mnogo problema u procesu umjetne operacija koje vode do utjecati na točnost mjerenja. U potrazi za više djelotvoran način za smanjenje pogrešaka je postala dnevna mora za mjerenje industrije. Što je najbolji način da se eliminiraju pogreške od tri koordinate, ispod su nekoliko savjeta:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Prvo, kada tražimo način da se smanji pogreške od tri koordinirati mjerni instrument, najbolji način je uzeti u obzir model ili konfiguracije proizvoda sveobuhvatno, inače to može biti samoobrana. Ako koristimo priručnik tip, svaki operator u procesu korištenja treba pokušati zadržati isto mjerenje brzine točke, tako da se može maksimalno smanjiti pogreška nastala zbog umjetne rada.

Drugo, ako koristimo automatski mjerni stroj, u doba svako mjerenje, automatsko mjerenje elemenata s konstantnom brzinom način, to može uvelike smanjiti mjerenje sile utjecaj na rezultate mjerenja. Osim toga, prilikom odabira mjernih elemenata, efektivna duljina bi trebao biti dugo koliko je to moguće, posebno bazni element. To može jamčiti učinak mjerenja.

Sve u svemu, kao i uloga tri koordinatni mjerni instrument je više važno u budućnosti, korisnik svibanj lice puno faktora koji utječu na točnost, tako da ćemo bolje moći nositi metoda smanjenja tih pogrešaka da biste dobili više točnost mjernih rezultata.


Molimo obavijestite me ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com

Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: NO.55, Gongye br.2 cesta, Xi'an Nacionalni Civilno Zrakoplovstvo baze, Xi'an Grad, Shaanxi Province, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co, Ltd Sva prava pridržana.