Utjecaj na skeniranje uzrokovanu od CMM dinamičke performanse

Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co Ltd | Updated: Feb 16, 2017
Source:

01. Dynamic Performance Barrier

Koordinatni mjerni stroj (CMM) dinamičke performanse ograničava točnost velike brzine skeniranja, ometa veliku brzinu skeniranja.

Mjerenje Skeniranje se razlikuje od vrste okidač , mjerni stroj će naslijediti inercije opterećenja u cijelom procesu, dinamičan nastup je važnije od statičkog performanse. Inercija opterećenje uzrokuje deformaciju mjerenje strukture stroja, a to je teško predvidjeti.

Tradicionalni sustav skeniranja zadovoljava točnost skeniranja smanjenjem brzine, to je metoda kompromis za dinamične performanse barijere.

02. Dinamički Pogreška

Skeniranje može proizvesti inercije sile, ako ne i mijenjati inercije sile, uzrokovati će mjerenje pogreške.

U mjerenju diskretnih točaka, slika inercijske sile nije značajan, ali kad skeniranje, utjecaj ubrzanja i rezultat inercija tereta su vidljivi. S povećanjem brzine, ubrzanja i povećava. U stvari, ubrzanje raste brže, u tipičnom krivulje skeniranja staze, stopa promjene ubrzanja je kvadrat brzine promjene brzine.

Pod uvjetom niske brzine, utjecaj inercije sile može biti zanemariv. Oni tradicionalni sustav skeniranja bez bilo kakvog oblika dinamičku kompenzaciju može raditi samo u brzini regiji niske. Ako se brzina povećava, ona će postati glavni čimbenici koji utječu na učinkovitost mjerenja. I većina CMM se koristi u proizvodnji okoliš , mjerenje vremena je vrlo važno. Ako možete brže završiti mjerenje, prednost je vrlo očita.


Molimo Vas obavijestite nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili savjete

E-mail: overseas@cmm-nano.com

Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktirajte nas
Address: NO.55, Gongye br.2 cesta, Xi'an Nacionalni Civilno Zrakoplovstvo baze, Xi'an Grad, Shaanxi Province, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co, Ltd Sva prava pridržana.